Live

Jasper Verburgh van Soul for music werkt free-lance voor vele artiesten, poppodia, theaters, cultuurhuizen en festivals. Veelal als zaaltechnicus (front of house) maar ook podiumgeluid en pre-productie zijn bekend terrein. Naast culturele evenementen werkt hij voor bedrijfsevenementen, beurzen, presentaties en particuliere evenementen. Altijd met een luisterend oor voor zowel het geluid als voor de klant.

Soul for music heeft een beperkte inventaris van professionele geluidsapparatuur in de verhuur. Voor grotere evenementen waarbij licht en geluid nodig is werken wij met betrouwbare partners die kwaliteit leveren tegen een goede prijs. Soul for music behartigt het belang van de klant en is het centrale aanspreekpunt voor inhuur van geluidsapparatuur, lichtapparatuur, podia, tenten, stroomvoorziening en technische personele bezetting.

Jasper Verburgh kreeg als zaalmixer het vertrouwen van artiesten als C-mon & Kypski, Kypski & Matangi, Skip & Die, Ralph de Jongh & Crazy Hearts, Scissors & Hans Dulfer, Daily Bread, Jan Vayne, Catharina Ten Bruggecate en vele anderen.

Onder klanten vind je een uitgebreid overzicht.